Tabs: Blog | About Us |

18.1.07

To "Φιλοξενείο" των bloggers ετοιμάζει εγκαίνια



"Τα πιο σπουδαία πράγματα τα είπαμε στ' αστεία" έλεγε το ομότιτλο τραγουδάκι από τον "Μεγάλο θυμό" και δεν είχε καθόλου άδικο.
Η ιδέα για το Φιλοξενείο έτσι ακριβώς προέκυψε: στ' αστεία. Οι προηγούμενες μέρες όμως και ο τρόπος που την αγκαλιάσατε μου έδειξαν ότι κάτι όμορφο μπορεί να προκύψει.
Στην αρχή η σκέψη ήταν να φιλοξενήσω απλά τα κείμενα όσων ήθελαν να συμμετάσχουν στη δική μου σελίδα. Η συμμετοχή όμως με έκανε να αλλάξω γνώμη. Έφτιαξα λοιπόν, ένα αυτόνομο blog. To Φιλοξενείο .

Λίαν συντόμως προγραμματίζουμε τα .. εγκαίνια.
Κάθε νέος "ένοικος" απολαμβάνει μίας και μόνης "διανυκτέρευσης": ένα πόστ δηλαδή, δικό του που θα φιλοξενείται εκεί. Με θέμα που ο ίδιος θα επιλέγει και χώρο άπλετο στη διάθεσή του. Ο στόχος είναι σταδιακά να αφήσουμε όλοι το αποτύπωμά μας εκεί μέσα. Άλλοτε γράφοντας για την επικαιρότητα ή την καθημερινότητά μας, άλλοτε με ιστορίες φανταστικές ή πραγματικές κι άλλοτε για όσα μας άγγιξαν, μας τρόμαξαν, μας θύμωσαν, μας σημάδεψαν, τ' αγαπήσαμε ή τα προσδοκούμε ακόμη.
Το Φιλοξενείο δεν είναι παρά μία κιβωτός, που ευελπιστεί να μας χωρέσει όλους.

Κάθε φιλοξενούμενος λαμβάνει το "κλειδί" του, εγκαθίσταται και αφήνει τις εντυπώσεις του κατά την διάρκεια της παραμονής του. Τα σχόλια στο Φιλοξενείο θα είναι ανοιχτά, για όσους θέλουν να κάνουν χρήση. Η αυστηρότητα των κανόνων
εξαντλείται μόνο σε ζητήματα κοσμιότητας. Κατά τα λοιπά, καθείς έχει την ευθύνη για όσα γράφει και προσυπογράφει. Η λίστα των υποψηφίων ενοίκων παραμένει φτωχή σχετικώς και μάλλον "αντιπροσωπευτική" αλλά σύντομα θα εμπλουτιστεί και με τις νέες συμμετοχές.

Και για όσους θέλουν να εξασφαλίσουν "δωμάτιο" η reception θα παραμένει ανοιχτή. Ναι, όπως την βλέπετε στην φωτογραφία. Όλο χλιδή :)



Ετικέτες


Permalink για το "To "Φιλοξενείο" των bloggers ετοιμάζει εγκαίνια"

4 Comments:

Blogger nosyparker said...

Καλή αρχή :-)

18 Ιανουαρίου 2007 στις 8:08 μ.μ.  
Blogger suigenerisav said...

φιλόξενον το 'φιλοξενείο'-θα περάσουμε για μια διαμονή [παρακαλώ τη σουίτα με το jaccuzi στην κράτηση μου..]
:-)

19 Ιανουαρίου 2007 στις 11:00 π.μ.  
Blogger oistros said...

Νόζυ
να είστε καλά :)

Suigeneris
μα την προεδρική, βεβαίως, βεβαίως. :)

19 Ιανουαρίου 2007 στις 2:53 μ.μ.  
Blogger coolplatanos said...

Καλορίζικο! Κρατείστε και για μας ένα δωμάτιο με θέα σε ουρανό και θάλασσα

27 Ιανουαρίου 2007 στις 8:34 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home